Uw one-stop-shop
in tankopslag

Van gedegen advies tot complete optimalisatie van uw logistieke proces: Standic staat altijd klaar. Wij hanteren geen one-size-fits-all-principe, maar bieden maatwerk voor elke klant. Standic is een neutrale leverancier en optimaliseert uw complete supply chain: van opslagoplossingen tot just-in-time-levering bij de eindbestemming. Als one-stop-shop voor uw opslag- en andere logistieke vraagstukken bieden wij:

First come,
first serve

Met dertig laad- en loslocaties verdeeld over onze tankterminal, bieden we een snelle afhandeling zonder slottijden voor tanktrucks. Zo bent u verzekerd van een snellere logistieke afwerking en betere service op maat.

Board-to-board-mogelijkheden

Naast een snelle logistieke afwikkeling door een hoge steigercapaciteit, biedt Standic board-to-boardmogelijkheden voor het overpompen tussen twee schepen aan de steiger.

Eersteklas infrastructuur en terminalsystemen

Onze tankterminal is volledig geüpgraded naar moderne maatstaven. Zowel tankput 6 als de recent opgeleverde tankput 7 beschikken over een eigen tankleiding, pomp en laadarm. Ook bieden we een weegbrug en geautomatiseerde volume- en temperatuurmeting van alle tanks. Zo bent u gegarandeerd van de allerbeste systemen.

Nitrogen
blanketing

Veiligheid staat bij ons altijd voorop. Om uw product én de omgeving te beschermen bieden wij de mogelijkheid tot nitrogen blanketing. Zo biedt een stikstofdeken een extra bescherming tegen brandgevaar en optimaliseert het uw productkwaliteit

Tabel mobiel